semekarian
sila login untuk berforum..harap register bagi tetamu.tq
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in

I forgot my password


jadual waktu mengajar anda..

Go down

jadual waktu mengajar anda..

Post  Admin on Tue Feb 23, 2010 1:22 pm

dengan cerita ramai yang tak puas hati dengan susunan waktu mengajar masing masing..sila masukkan isi hati anda.. Shocked
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

jadual ngajar

Post  tom&jerry on Wed Feb 24, 2010 1:19 pm

ambo biasa aje....terimo belako gapo ore nok bui..... lamo doh duk kat sek ni.... biasa la... kalu sero tok puah hati gak pasal jadual ni ambo raso acu tera demo sendiri buat jadual waktu ..... ko guano????? kalu bui ko ambo.... ambo tok se.... terima kasih je la... lagipun ambo ni buke panda sangat pasal IT ni...
avatar
tom&jerry
kapten

Posts : 47
Semekar kuasa kuda(bhp) : 423
Reputation : 0
Join date : 08/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: jadual waktu mengajar anda..

Post  kawe demo on Wed Feb 24, 2010 1:45 pm

kawe setuju dgn waja01 tu Very Happy
avatar
kawe demo
leftenan

Posts : 33
Semekar kuasa kuda(bhp) : 306
Reputation : 3
Join date : 09/02/2010
Location : bg 2

View user profile

Back to top Go down

Re: jadual waktu mengajar anda..

Post  mr_cool on Wed Feb 24, 2010 1:54 pm

kawe sendiri pun takde masalah dengan jadual..cuma dari segi waktu tu masalah..kita start waktu pertama pukul 8 -2.30..bila tiba waktu rehat masalah selalu men bawah dan atas Exclamation ..tak tau abis pukul brapo..lewat masuk salah..budak rehat awal pun saloh..ko guano gu gu kita..
avatar
mr_cool
major

Posts : 78
Semekar kuasa kuda(bhp) : 700
Reputation : 3
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: jadual waktu mengajar anda..

Post  boy on Thu Feb 25, 2010 11:19 am

kalau nak puaskan hati semua orang, maka tak ada kerja lainlah orang yang baut jadual ni. bagi saya kalau banyak sangat songeh buat sekolah sendiri dan buat jadual sendiri, bila nak datang sekolah, bila nak mengajar dan kelas mana nak mengajar semua boleh di atur tak gitu.....
avatar
boy
leftenan muda

Posts : 11
Semekar kuasa kuda(bhp) : 111
Reputation : 0
Join date : 09/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: jadual waktu mengajar anda..

Post  Admin on Thu Feb 25, 2010 3:26 pm

pedas komen tuh mr boy.. affraid
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: jadual waktu mengajar anda..

Post  gondola on Mon Apr 26, 2010 12:55 am

saya pun tak kisah..... janji kelas yg diberi tuh ada budok. Laughing Laughing
apa pun saya ucapkan tahniah kepada cg kam dan cg juraimi yg dipertanggungjawabkan mengajar 25 masa berbanding rakan2 yang lain... Shocked
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: jadual waktu mengajar anda..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum