semekarian
sila login untuk berforum..harap register bagi tetamu.tq
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in

I forgot my password


WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Thu Apr 15, 2010 11:59 pm

ambo pulok meh2 x tgk... ambo pejamkan mata, rehatkan minda... rileks jah sero... Smile InsyaAllah, selagi kita tahu kijo kito, kito akan buat. tp kalau kita x mampu buat kijo tuh, kita cubo royak. kalau soro kito nih x didengari, maka kita pun buat bodoooo... Mad
teamwork pun samo jugok, bagi pakar2 yg pakar dlm kijo yg diberi, maka hasilnya akan cemerlang. tapi, kalu dlm teamwork tuh, ado sore saja pakar, maka hasilnya cemerlang jgk, tp hok yg x brapa pakar tuh lah hok bantu sebaik mungkin. InsyaAllah niat yg ikhlas, akan diberkati dan akan membuahkan kejayaan.
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Fri Apr 16, 2010 2:07 am

tom&jerry wrote:betul tu geger... kita buat SMK GONDOLA... nanti boleh la tom&jerry dan gegersokmo jd cikgu ngaja kat sek tu... gondola jadi pk1...mugo brehi buat kijo2.... tom&jerry jadi pk2....pah tu kito bui gegersokmo jadi pengetua.... confirm akan wujud teamwork yang baikkkkkk punye.............

huk aloh lah. gondola x nafikan bahawa gondola nih rajin. tgk kat semekarian joh lah. abih topik gondola komen.diharap komen2 gondola byk bg input utk kito semua. tapi x tahu lah kut ada yg x puah hati dgn komen gondola nih. x pun ado jgk hok kata gondola merapu. kalau sero merapu tuh, kih gondola nak memeriahkan suasano. tok sey wi napok serius sgt. dok gituh ???

notes : nih nak masuk bab merapu... SMK GONDOLA akan didirikan pada bila2 masa sahaja. sesiapa yg berminat boleh lah memohon. gondola tok sey jadi PK1, gondola nak jadi tukang jago parking jah. What a Face What a Face
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gegersokmo on Sat Apr 17, 2010 11:05 pm

gondola wrote:
tom&jerry wrote:betul tu geger... kita buat SMK GONDOLA... nanti boleh la tom&jerry dan gegersokmo jd cikgu ngaja kat sek tu... gondola jadi pk1...mugo brehi buat kijo2.... tom&jerry jadi pk2....pah tu kito bui gegersokmo jadi pengetua.... confirm akan wujud teamwork yang baikkkkkk punye.............

huk aloh lah. gondola x nafikan bahawa gondola nih rajin. tgk kat semekarian joh lah. abih topik gondola komen.diharap komen2 gondola byk bg input utk kito semua. tapi x tahu lah kut ada yg x puah hati dgn komen gondola nih. x pun ado jgk hok kata gondola merapu. kalau sero merapu tuh, kih gondola nak memeriahkan suasano. tok sey wi napok serius sgt. dok gituh ???

notes : nih nak masuk bab merapu... SMK GONDOLA akan didirikan pada bila2 masa sahaja. sesiapa yg berminat boleh lah memohon. gondola tok sey jadi PK1, gondola nak jadi tukang jago parking jah. What a Face What a Face

Aloss...Gondola....Gondola jadilah Pengetua....kawe denge Tom & Jerry jadi cikgu biasa pun tak apo doh...........kan nama sekolah tu SMK Gondola.....
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Sun Apr 18, 2010 11:06 pm

huk alos.... kalu gondola jd pengetuo gak, tiap2 hari lah sek cuti cheers
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  Admin on Mon Apr 19, 2010 10:25 am

tapak kat mana tu..smk gondola.macam best je.. Laughing
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Mon Apr 19, 2010 11:10 pm

Very Happy Very Happy Very Happy kalau dapat sambutan, kita wat area kuala kubang. panas badan, panas hati, boleh gi terjun lata belatan slalu. rabbit
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gegersokmo on Tue Apr 20, 2010 1:55 am

Bagus tu,,,pah tu nak suruh menteri mano mari rasmi..... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  Admin on Tue Apr 20, 2010 3:52 pm

situ banyak kebun getah tuh..boleh part time menoreh.time masa free banyak..masa pjk pun boleh buat senaman menoreh.. Razz
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gegersokmo on Tue Apr 20, 2010 3:57 pm

Betul tu Admin....nak buat merentas desa dan perkhemahan pun sene....tak payah gi jauh-jauh......jimat belanja.... Smile Smile Smile
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Tue Apr 20, 2010 11:41 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
so lagi, ore ppd / jpn pun payoh nak mari kalu dale rok getoh nih. kalu mari ko, kita jamu buah kayu dulu. bilo kenye, pakai balik terus. Idea
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  Admin on Wed Apr 21, 2010 11:11 am

boleh jadi sekolah harapan negara..ada dusun buah, ada ladang getah, ada lata, kaki gunung tebu.. wah hebat sekali..
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gegersokmo on Wed Apr 21, 2010 5:19 pm

Kalu Gondola jadi Pengetua...sure sek harapan negara.........ore tak tulung pun dia buleh wat sore...itulah hebatnya Gondola ni...... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  mr_cool on Wed Apr 21, 2010 7:52 pm

ya la tengok pado avatar tu..som doh jadi kapten@pengetua..
avatar
mr_cool
major

Posts : 78
Semekar kuasa kuda(bhp) : 700
Reputation : 3
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Wed Apr 21, 2010 11:15 pm

opsss... nih nak kena cari avatar hok lagi ganas nih. buh kapal titanic lah pulop. mulo2 napok gah, pah karam di lautan dalam. lol!
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  Admin on Thu Apr 22, 2010 12:01 pm

karam dilautan orang boleh nampak..tapi karam di hati siapa tahu.. Crying or Very sad
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Thu Apr 22, 2010 11:38 pm

hai admin. tiba2 syahdu nih, baby dok tido ko semalam? Razz
ginih lah kita ambik hok ganah lagi... KARAM SINGH WALIA... Wink
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gegersokmo on Fri Apr 23, 2010 8:54 pm

gondola wrote:hai admin. tiba2 syahdu nih, baby dok tido ko semalam? Razz
ginih lah kita ambik hok ganah lagi... KARAM SINGH WALIA... Wink

Ganah tu Gondola....nanti tengelam denge kapal gondola baru tau....... flower flower
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  gondola on Fri Apr 23, 2010 10:35 pm

kalau kapal gondola tenggelam gak, tukar jadi kapal selam slalu lah... Laughing
gitu lah diibaratkan kita yg berkejaya sbg guru nih... dimana saja kita berada, dlm apa jua situasi, apa jua kedudukan kita... pandai2 lah kita menyesuaikan diri. kita buat apa yg kita mampu. kalau x mampu, jgn duk buat. kan x pasal2 tercalon sbg penghuni hospital permai tampoi Suspect No What a Face
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  Admin on Sat Apr 24, 2010 10:45 pm

kalu sampai kena masuk situ gak..apa nak dikata..kesian anak bini kalu ada yg jadi gitu.minta selamat la semua cikgu cikgu di malaysia ni.
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: WUJUDKAH TEAM WORK DLM WARGA SEMEKAR

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum