semekarian
sila login untuk berforum..harap register bagi tetamu.tq
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in

I forgot my password


Pemantauan JPNT ke Semekar

Go down

Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  gondola on Thu Apr 08, 2010 10:54 pm

alkisahnya telah tiba wakil2 jpn pada selasa lps wakil jpnt ke bumi semekar...
agak2nya lah apalah komen ore jpn tuh ko kito??? sila2
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  gegersokmo on Fri Apr 09, 2010 6:59 pm

Ore lain tak rasa apo-apo....hok ketar lututnya PK KO denge PK Hem jah.....nak wat guano...banyak kerja hok tak siap...hok silap mata pun ada.... Mad Mad Mad
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  gondola on Fri Apr 09, 2010 9:01 pm

hok silap mato tuh memang tok leh lari doh... ado sokmo Very Happy
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  Admin on Sat Apr 10, 2010 5:23 pm

dengar kabar.. last last cikgu kam bagi buah kilas dia ore jpn pun bagi borang suruh tanda sendiri je komen..member baik cikgu kam tuh..nasib baik jugok. Razz
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  gondola on Sat Apr 10, 2010 11:17 pm

mujur ado cg kam ngan tecer hanan jah. pakar2 kilasan hok hebat Basketball
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  kawe demo on Mon Apr 12, 2010 10:36 am

tahniah cikgu hanan dan cikgu kam. kawe demo tumpang bangga
avatar
kawe demo
leftenan

Posts : 33
Semekar kuasa kuda(bhp) : 306
Reputation : 3
Join date : 09/02/2010
Location : bg 2

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  Admin on Mon Apr 12, 2010 7:08 pm

selagi boleh ejas..ejas la deh..untuk puak puak kita jugok..harap kalu ada peluang kenaikan pangkat tuh..ingat ingat la ko ore dalam ni..mereka nih la yg berjasa pada smk renek selama ni..
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  tom&jerry on Thu Apr 15, 2010 11:55 am

biasa la ...mana ada semua kerja perfect.... kan diorang datang nak cari kesalahan ...mesti la jumpa kesalahn... lain la kalu diorang datang nak cari kebaikan.... walau bgmna pun... cg.kam ngan teacher hannan bagusla... walau pun kena tinggalkan kelas tapi dapat jgk pujian kan!!!!
avatar
tom&jerry
kapten

Posts : 47
Semekar kuasa kuda(bhp) : 423
Reputation : 0
Join date : 08/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  gosmore on Thu Apr 15, 2010 2:54 pm

alkisah JPN baru2 gosmore nok ulas skit lah deh...bleh dikatokan ianya mampu melahirkan persepsi yg berbeza2 pd sesetengoh cikgu...ado hok xcaro langsung pun ado...ado hok caro skit2 jah pun ado ...ado jugok hok terlebih caro pun ado...apo2 hal pun gosmore braso nok ucap syabaslah ko mano2 cikgu hok tahu tanggungjawab dan amanah masing2...hok xsempat nk menjalankan tugas dgn baik tuh gosmore arap lain kali bialah kito samo2 cakno sesamo kito...kl kito xtulun sesamo kito, ore lain pun braso malas lah nok tulun cover line demo...jadi renung2kanlah dan selamat beramal wassalam
avatar
gosmore
kadet

Posts : 9
Semekar kuasa kuda(bhp) : 90
Reputation : 0
Join date : 15/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  tom&jerry on Thu Apr 15, 2010 11:20 pm

betul tu gosmore...rasonya kalu doh ore bui tanggungjawab ko kita tu, buat la sikit2, kalu sero tak reti gak tanyo la ore hok pandai pada kita.... sebab kita bermula dari bawah.... kalu tak dan buat sekaligus pun buat la sikit2..sehelai sehari lama2 jd la satu fail kan... kepada yang rajin2 tu...kongski la dgn orang2 yang tak berapa reti ni ye....
avatar
tom&jerry
kapten

Posts : 47
Semekar kuasa kuda(bhp) : 423
Reputation : 0
Join date : 08/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  gondola on Thu Apr 15, 2010 11:47 pm

letih lah kalu ore nak mari tengok nih. keno pakai tando namo hok rajin pakai, kena pakai tie, kena pakai kasut tutup ibu jari kaki Evil or Very Mad , kena senyum bilo selisih dgn ore jpn... hahaha.... lakonan semata2 bagi yg bergelar artis. tp x dinafikan ada yg betul2 memenuhi ciri2 guru yg berdisiplin w/pun tanpa kehadiran ore jpn. Neutral
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Pemantauan JPNT ke Semekar

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum