semekarian
sila login untuk berforum..harap register bagi tetamu.tq
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in

I forgot my password


selamat datang pengetua baru

Go down

selamat datang pengetua baru

Post  Admin on Mon Sep 27, 2010 1:43 pm

selamat datang tuan pengetua baru..kami sedia berkhidmat.
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

permintaan boss baru

Post  Admin on Thu Oct 07, 2010 12:35 pm

dengar kata boss nak suruh buat web sekolah dan montaj sekolah..nak buat benda ni ambik masa jugak la..bukan kerja senang..tambah pulak kena buat mcm mcm keje lain lg..
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: selamat datang pengetua baru

Post  gondola on Thu Oct 07, 2010 10:55 pm

Admin wrote:dengar kata boss nak suruh buat web sekolah dan montaj sekolah..nak buat benda ni ambik masa jugak la..bukan kerja senang..tambah pulak kena buat mcm mcm keje lain lg..

hal nih tak sampai ke pengetahuan gondola lagi.... oooo iya ker? tugas nih tuan admin ke yg kena pikul? Very Happy
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat datang pengetua baru

Post  Admin on Fri Oct 08, 2010 5:10 pm

arahan rasmi tak lagi..tapi dengar melalui guru data..
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: selamat datang pengetua baru

Post  gondola on Fri Oct 08, 2010 9:07 pm

Admin wrote:arahan rasmi tak lagi..tapi dengar melalui guru data..

khabar2 angin jer tuh kot Laughing
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat datang pengetua baru

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum