semekarian
sila login untuk berforum..harap register bagi tetamu.tq
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in

I forgot my password


SAMBUTAN HARI GURU

Go down

SAMBUTAN HARI GURU

Post  gegersokmo on Sat May 15, 2010 1:14 am

Sambutan Hari Guru 2010 dimulai dengan gontong -royong yang disaksikan oleh murid-murid sekolah pada 15 Mei....manakala Sambutan Minggu Setiausaha 2010 diadakan di Hotel 5 Bintang dengan Jamuan Besar-besaran .....itulah dia cikgu..jangelah nak berkira sangat....... kalu nak berkira..tanyalah cikgu math ....dia bule tulung kirakan.....Mad Mad Mad
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  gegersokmo on Sat May 15, 2010 1:20 am

Nampaknya kat Semekar pun cikgu kena beli hadiah sediri....MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI>>>>cikgu...oh cikgu......
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  Admin on Sat May 15, 2010 12:01 pm

gegersokmo wrote:Nampaknya kat Semekar pun cikgu kena beli hadiah sediri....MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI>>>>cikgu...oh cikgu......

dah harap sapo lagi nak wi hadioh ko cikgu nih..harap ko budak nak mampus cikgu lagi ado.. Very Happy
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  gegersokmo on Sun May 16, 2010 1:16 am

Tak kan sekolah tak leh wi sikit.......sekolah lain buleh buat gitu.....tapi sekolah kita ni???
Apo nok dikato.....
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  mr_cool on Sun May 16, 2010 7:40 pm

cantik baju batik cikgu cikgu perempuan pakai..cikgu lelaki tokleh pakai pulak.biasanya hari sambutan cikgu cikgu pakai baju batik..sekolah lain pun rasa pakai baju batik je..
avatar
mr_cool
major

Posts : 78
Semekar kuasa kuda(bhp) : 700
Reputation : 3
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  ceria24 on Mon May 17, 2010 3:34 pm

mr_cool wrote:cantik baju batik cikgu cikgu perempuan pakai..cikgu lelaki tokleh pakai pulak.biasanya hari sambutan cikgu cikgu pakai baju batik..sekolah lain pun rasa pakai baju batik je..

mengapala jadi begitu ye??????pelik sungguh sekolah ni!!!hari guru kan hari rasmi kenapa tk buleh pakai???confused ni??ada sebab ko? Question
avatar
ceria24
kadet

Posts : 5
Semekar kuasa kuda(bhp) : 50
Reputation : 0
Join date : 24/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  Admin on Mon May 17, 2010 4:32 pm

terkadang ada yg tersilap jugak..maklumlah manusia biasa.
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  gegersokmo on Wed May 19, 2010 11:35 am

Kalu kawe tahu gini.....kawe tak beli batik tu........ingatkan nak pakai hari guru tapi tak leh pakai pulok......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
gegersokmo
kolonel
kolonel

Posts : 122
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1291
Reputation : 6
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  mr_cool on Thu May 20, 2010 4:23 pm

beli baju tu nak tunjuk kita ni sokong kelab guru..sebab kata nak pakai hari guru tahun ni..last last tokleh pakai..sebab hari ahad.kena pakai hari khamis je
avatar
mr_cool
major

Posts : 78
Semekar kuasa kuda(bhp) : 700
Reputation : 3
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  gondola on Thu Jul 01, 2010 1:03 am

mr_cool wrote:beli baju tu nak tunjuk kita ni sokong kelab guru..sebab kata nak pakai hari guru tahun ni..last last tokleh pakai..sebab hari ahad.kena pakai hari khamis je

kes kita nak jadi penyokong lah abis duit kita tergadai nak beli batik... Surprised
avatar
gondola
kolonel
kolonel

Posts : 142
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1388
Reputation : 0
Join date : 12/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  Admin on Thu Jul 01, 2010 5:43 pm

segan ko ajk kelab guru je sebenarnya..duk kutip duit baju tuh.. Embarassed
avatar
Admin
Admin
Admin

Posts : 143
Semekar kuasa kuda(bhp) : 1413
Reputation : 1
Join date : 29/01/2010
Location : dimana sahaja yang boleh online

View user profile http://semekarian.forumms.net

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN HARI GURU

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum